Landschapstuin VS

Deze tuin bevindt zich tussen twee werelden. Het is een bijzonder universum op de grens van moderne architectuur en een landelijke omgeving met een fijne combinatie van bloemen en groen. De oude woning werd door CAS architecten omgevormd tot een nieuwbouw met hoog paviljoengehalte en aangezien de vrouw des huizes van bloemen houdt, werd volop op hun kleurenpracht ingezet. Bloemen die vroeger rond de woning stonden, werden zelfs gerecupereerd.

Landschapstuin VS
Landschapstuin VS

De samenkomst van wilde flora en strakke structuren sluit bovendien perfect aan bij ons streven naar geregisseerde nonchalance. Extra mooi: vanuit het paviljoen geeft elk venster uit op groen. En aangezien de villa volledig werd opgetrokken in natuursteen, volgden we ook een zacht kleurenpalet bij de keuze van het terras, de kiezelstenen en de tegels van het zwembad. Zie je ook hoe de woning vanop het terrasplatform boven de tuin lijkt te zweven? Het maakt de beleving van tuin en architectuur des te intenser.

Landschapstuin VS
Landschapstuin VS
Landschapstuin VS
Landschapstuin VS
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info