Duintuin AV

Deze duintuin is een intieme zitputtuin op een magische locatie aan de Belgische kust. Van zijn compacte karakter maakten we een troef door de voordeur van de woning te verleggen naar de toegangspoort en door de tuin op te vatten als de vestibule naar de woning. Met de buitenruimte als entree, wint dit weekendverblijf aan ruimte en wordt ook het binnen-buitengevoel versterkt. Vanuit de woning geniet je van een heerlijke groenbeleving met een mix van grove den, duingras en kleurrijke bloemetjes die voor fijne detaillering tussenin zorgen.

Duintuin AV
Duintuin AV

Ook de keuze en de vorm van materialen, zoals de organisch gevormde stapstenen van het vondelingenpad, werden bepaald in lijn met de omgeving. Andere bijzondere, fijn gevonden features zijn onder meer de keermuur die tot zitbank werd omgeturnd en de hellingsgraad die dankbaar werd benut om van deze tuin een unieke zitputtuin te maken. Tot slot werd van de gedeelde tuinmuur, op een gevatte en gerieflijke manier een opbergruimte met douchecel gemaakt. Het maakt van deze tuin een heerlijk universum waar je vanuit elke hoek van nieuwe uitzichten geniet en waar tegelijk een praktische flow van binnen naar buiten en omgekeerd ontstaat.

Duintuin AV
Duintuin AV
Duintuin AV
Duintuin AV
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info